Cătălina Ponor nu mai are niciun secret. Cum a trecut de ultima despărțire

 

Cătălina Ponor, a spus totul despre pasiunile ei, despre cum poate fi cucerită de un bărbat, dar și despre cum s-a ridicat în momentul în care a suferit. Gimnasta a onorat şi provocarea de a trece de la sala de gimnastică, la pian.

Sportiva a oferit un interviu în care a vorbit despre cele mai mai provocări din viața sa, dar și despre planurile sale.

-Ce te relaxează?

-Muzica, dansul, să comunic cu persoanele dragi. Uite, îmi place foarte tare când mă duc la mine acasă, pentru că este o casă făcută pe banii mei și e munca mea, în 25 de ani și îmi place foarte tare să mă duc și să stau pur și simplu.

-Câte tatuaje ai și ce semnifică fiecare?

 -Am două, dar doar unul semnifică ceva, pe celălat l-am făcut așa, în adolescență. Eram în America și mi-a venit așa mie dintr-o dată să fac un tatuaj. Am încercat să găsesc niște steluțe să mă regăsesc printre ele. Nu știu dacă mi-aș face alt tatuaj, sau poate o flacără sau o pasăre Phoenix pentru că am căzut, m-am ridicat și tot așa.

-Cum o poate cuceri un bărbat pe Cătălina Ponor?

-Să fie galant, să fie un om cu picioarele pe pământ că asta e cel mai importnat. Am trecut ușor peste despărțiri pentru că eram adolescenți. Peste ultima mai greu, dar gimnastica m-a ajutat foarte mult. În momentul acesta nu este nimeni în viața mea, mă concentrez doar pe ce am de făcut.

În timpul liber, Cătălina face senzație în fața pianului, iar acest lucru o relaxează foarte mult. Gimnasta medalitată la Olimpiadă a dezvăluit ce ar fi făcut dacă nu se apuca de gimnastică:


”Când eram mică ne mai prosteam la școală cu pianul. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu aș fi fost gimnastă, ceva tot pe sport
”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest