Câte iubite a avut Tudor Chirilă. De ce s-a despărțit de Andreea Raicu

 

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai carismatici și cunoscuți artiști români, așa că nu este de mirare că a avut ca partenere numai femei frumoase. Printre poveștile de dragoste controversate din showbiz-ul autohton se numără și cea a actorului cu Andreea Raicu, care a rămas în atenția publicului, o bună bucată de timp, mai ales după episodul brusc al despărțirii.

Și chiar dacă are o viață profesională extrem de activă, motiv pentru care este cunoscut de toată lumea din România, când vine vorba de viața personală, Tudor Chirilă se ferește să își desfete publicul cu detalii din intimitatea sa, mai ales după relația cu Andreea Raicu. Dar chiar și așa, artistul nu a dus lipsă de femei frumoase care să-i fie alături.

Relațiile lui Tudor Chirilă

Una dintre cele mai longevive relații ale lui Tudor Chirilă a fost cea cu Dorina Chiriac, cu care a fost de pe vremea facultății. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de șapte ani, dar care s-a sfârșit, în cele din urmă.

Următoarea cucerire a actorului a fost Andreea Raicu, relația celor doi fiind considerată una dintre cele mai frumoase din showbiz-ul românesc. Chiar dacă se cunoșteau de mai mult timp, cei doi au început să iasă, pentru prima dată, împreună, după un concert al trupei Voltaj din 2006. Povestea de dragoste nu a fost una deloc lipsită de suișuri și coborâșuri, dar chiar și așa, toata lumea credea că se vor căsători, în ciuda tuturor diferențelor dintre ei. Pentru că nu-i așa: extremele se atrag!

Dar iată că treptat, treptat, relația a început să se deterioreze, până au aruncat bomba că s-au despărțit. Fără să dea prea multe detalii, cei doi au facut anunțul prin intermediul a două mesaje pe paginile lor personale.

Abia după ce a trecut o bună bucată de timp de la separare, Andreea Raicu a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia a decis să îi dea papucii lui Tudor Chirilă. Vedeta a mărturisit că se afla într-o relație toxică, în care nu mai era fericită, iar susținerea pe care obișnuia să i-o ofere partenerul de viață, nu mai exista, ci din contră, apăruseră tensiuni, din cauza cărora, încrederea în sine fusese destabilizată.

Și așa s-a încheiat și capitolul cu Andreea Raicu. Astfel că în 2011, Tudor Chirilă a fost surprins la brațul unei alte domnișoare, pe nume Diana, în Dorobanți. Însă nici relația asta nu a durat prea mult timp, pentru că cea care a reușit să îl cucerească în totalitate a fost chiar actuala parteneră și mama celor doi copii ai săi: Iulia Mîzgan. Cei doi formează un cuplu din 2012, sunt fericiții părinți a doi băieți minunați, iar actorul are numai cuvinte de laudă despre frumoasa lui iubită.  „O femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest