Câte kilograme a pierdut Lorelei Bratu pe parcursul competiției “Asia Express”

 

Lorelei Bratu și coechipierul ei Zarug sunt unii dintre preferații publicului. Fiecare episod în care cei doi continuă să lupte pentru marele premiu este un deliciu pentru publicul din fața televizoarelor. Lorelei a vorbit deschis despre cum a fost pentru ea experiența Asia Express, ba mai mult a dezvăluit și câte kilograme a pierdut pe parcursul competiției.

Una dintre întrebările care i-au fost adresate este legată de numărul de kilograme cu care  avenit în minus din Turcia. Lorelei Bratu a mărturisit că nu a slabit mult, ci doar 2-3 kilograme, dar ea nu a dorit deloc să dea jos din greutate pentru că nu acesta este țelul ei.

„Cred că am slăbit vreo 2-3 kilograme, dar nu m-am întors chiar o silfidă de acolo. Treaba asta cu slăbitul nu se află printre obiectivele mele. Asia Express e o demență de călătorie. Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta și am trăit în câteva săptămâni cât alții în ani de zile.

Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. (zâmbește). Cred că aș putea câștiga detașat premiul pentru cel mai greu rucsac din „Asia Express. Altfel, aveam un ritual foarte bine pus la punct. Când mi se părea că ceva e foarte greu, luam o mică pauză, aprindeam un bețișor de palo santo, mă dădeam cu ruj și apoi o luam de la capăt.„, a mărturisit Lorelei Bratu pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest