Câte kilograme are Iulia Albu. Ce mâncă de arată atât de bine

 

Iulia Albu are o siluetă de invidiat, dar care necesită mult efort. Vedeta are un stil de viață sănătos și anumite restricții alimentare. Aceasta se abține de la multe mâncăruri și are parte de silueta care stârnește invidia în rândul doamnelor.

Iulia Albu se mândrește cu o siluetă de invidiat la aproape 41 de ani. Vedeta o înălțime de 1.76 m și cântărește 60 de kilograme. Iulia Albu mănâncă zahăr o dată pe săptămână, de cele mai ori duminica. Cartofii prăjiți îi consumă joia, fiind o zi alocată lor. În restul zilelor din săptămână, această mănâncă extrem de sănătos, micul dejun fiind unul foarte sățios.

‘’Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult’’, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest