Câte kilograme are Roxana Vancea, la o săptămână de la naștere

 

Roxana Vancea a născut în urmă cu o săptămână, aducând pe lume un băiețel. Vedeta este extrem de fericită și profită de orice moment petrecut alături de fiul său. Recent, Roxana a postat o imagine pe rețelele de socializare, arătându-le fanilor săi câte kilograme a slăbit.

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a născut un băiețel, iar în urmă cu câteva zile au ajuns acasă, unde erau așteptați de Dragoș Paiu și băiețelul acestuia, Milan. Cei patru au avut parte de un moment extrem de emoționant, iar vedeta le-a arătat fanilor cum a decurs întâlnirea . Sportiva a avut o sarcină ușoară și nu a acumulat multe kilograme în plus.

În urmă cu puțin timp, bruneta a postat o imagine în care le arată urmăritorilor săi că a slăbit spectaculos după naștere. Roxana Vancea cântărește 47,9 kilograme la doar o săptămână de la naștere. Sportiva este încântată că a reușit să-și revină imediat după naștere.

Frumoasa brunetă a ajuns la kilogramele dorite în doar o săptămână. Roxana Vancea este pasionată de sport și imediat și-a revenit după ce a născut. Vedeta a postat o imagine cu cântarul, arătându-le câte kilograme are acum.

Sportiva a reușit să ajungă la 47,9 kilograme într-un timp foarte scurt. ”Șapte zile după naștere”, a scris Roxana Vancea pe rețelele de socializare. Înainte să aducă pe lume primul copil, fosta asistentăt TV a declarat că a mâncat pe parcursul sarcinii, dar s-a abținut să nu consume dulciuri. Roxana Vancea a acumulat doar 5,5 kilograme în perioada când era însărcinată.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest