Câți bani face Ioana Grama pe Instagram. De 10 ani postează zilnic: „La început era sărăcie și luam de toate”

 

Ioana Grama e vedetă, dar și influencer. În vârstă de 28 de ani, aceasta e căsătorită cu Alex Tăgurean, pilot, au împreună și o fetiță, pe Ayana. Dincolo de viața de familie, tânăra activează în mediul online, și de curând a devenit și antreprenoare. Acum, ea a dezvăluit câți bani face din Instagram, acolo unde postează zilnic.
 
Invitată în vlogul lui Mircea Bravo de pe YouTube, Ioana Grama a dezvăluit chiar de la început cu ce se ocupă, care e meseria ei. Spune că nu are un program fix, chiar și de pe canapea poate munci zilnic. De 10 ani e activă pe Instagram, iar de un an deține propria afacere. „Eu am un cont de Instagram unde mă urmăresc foarte mulți oameni și brandurile vin la mine ca să le promovez produsele și în felul ăsta eu fac bani. Și, atunci, pe Instagram, facem bani din product placement, adică promovăm produse. De-a lungul timpului mi-am fidelizat atât oamenii, cât și brandurile cumva și am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie, cu produse pe care chiar le folosesc. La început era sărăcie și luam de toate, ca la început… De 10 ani fac asta. De fapt de nouă ani și jumătate. La început nu era Instagram, scriam pe blog, pe WordPress și la câteva luni a apărut Instagramul pe care îl foloseam numai pentru editarea pozelor, pentru că avea filtrele alea… și eu credeam că e doar o aplicație de editat poze. Eram mare scriitoare”, a spus ea pe YouTube.
 
Tânăra și-a înființat anul trecut un brand de haine, aceasta este a doua ei sursă de venit. „Asta a fost principala mea sursă de venit până acum un an, când mi-am înființat propriul brand. Am un birou, dar de când am brandul am birou. Adică jobul meu legat de Instagram poate fi făcut și de pe canapea. Nu am un program strict, eu lucrez pe campanii și îmi programez când filmez, apoi săptămâna următoare am de postat. (…) Îmi place ce pozez, să postez, sunt Capricorn, îmi place atenția”, a mai precizat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest