Ce a spus Ana Mocanu despre nunta cu iubitul: „Nu îmi este teamă de eșec”

 
+2 click pentru
galerie

Ana Mocanu a fost invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, unde a vorbit cu lux de amănunte despre relația cu iubitul, cât și despre planurile de nuntă cu acesta.

După ce a anunțat despărțirea de iubit, Ana Mocanu a revenit cu rapiditate în brațele lui. Fosta asistentă păcătoasă a dezvăluit că separarea a fost cauzată de o neînțelegere, iar pentru că este o persoană impulsivă a decis să dea zvon in țară că nu mai este loc de împăcare... numai că a fost. Și ce împăcare!

„Nu a fost nicio ceartă serioasă între noi. În acele 10 minute am fost convinsă că așa voi rămâne: singură. El a făcut primul pas. Am tot discutat la telefon și atunci ne-am certat la telefon. După care mă întreba în cât timp sunt gata pentru vacanță.” a spus Ana Mocanu la „Star Matinal”

Iubitul Anei Mocanu a organizat o vacanță de vis în Deltă pentru el și brunetă, unde s-au relaxat, s-au delectat cu fel și fel de preparate, și cel mai important, s-au apropiat și mai mult.

Ce a spus despre planurile de nuntă

Deși se simte foarte bine lângă noul iubit, Ana Mocanu a mărturisit că se va căsători numai în momentul când va simți că bărbatul de lângă ea este menit să îi fie alături pentru totdeauna. Deocamdată fosta asistentă TV vrea să se concentreze pe afacerea pe care a deschis-o împreună cu noul partener și a cărei lansare va avea loc la începutul toamnei.

„Nu locuim împreună. Stăm mai tot timpul împreună, dormim în fiecare seară împreună. Locuitul pentru mine înseamnă cu absolut toate bagajele. Am tot ce am nevoie acolo, dar mini locuim împreună. (...) Nu se pune problema de căsătorie. Am alte lucruri. Anul ăsta nu mă voi căsători. Nu îmi este teamă de eșec pentru că eu sunt un om puternic. Doar că îmi doresc să aștept și vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții. Unul și bun. Iar atunci când o voi face să fiu ferm convinsă că el este alesul.” a mai spus Ana Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest