Ce a spus Bianca Drăguşanu despre filmările compromiţătoare pe care le are Alex Bodi cu ea: „Mi se pare foarte urât”/ VIDEO

 

După ce au decis să se despartă definitiv, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au început „să îşi spele rufele murdare, în public”. Imediat după divorţ, afaceristul a dezvaluit că are filmări cu blondina, după ce aceasta ar fi luat mai multe pasile şi ar fi găsit-o întinsă pe jos, dimineaţa devreme.

Extrem de iritată de ce se întâmplă, Bianca Drăguşanu a mărturisit în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, că nu i se pare normal tot ce se întâmplă între ea şi cel cu care voia să îşi întemeieze o familie. Mai mult de atât, vedeta s-a arătat profund dezamăgită de reacţia pe care a avut-o fostul partener de viaţă, atunci când primul lucru pe care trebuia să facă era să îi acorde primul ajutor.

„Mi se pare foarte urât că am ajuns intr-un context, în care, cineva cu care locuieşti în aceeaşi casă, cu care ai o relaţie, să vină şi să te filmeze ca să spună lucruri despre tine, în contextul ăsta, atunci când tu trebuie să suni la salvare, să vadă dacă eşti bine. Nu e ok când tu eşti leşinată şi eu te filmez. (...) E problema mea ce am luat, ce am facut, în ce context am făcut. Dar cum am ajuns eu ca omul cu care eu mi-am dorit o familie şi eu am avut o relaţie, să mă filmeze în astfel de contexte. Nu am înţeles cum şi de ce.” a spus Bianca Drăguşanu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest