Ce a spus Mihaela Tatu de o nouă relație, după divorțul controversat de fostul soț: “Este foarte greu!”/ VIDEO

 

Mihaela Tatu a trecut printr-o decepție amoroasă, din cauza divorțului controversat de fostul soț. Prezentatoarea TV s-a separat de tatăl fiicei sale, după 19 ani în care au împărțit totul, dar chiar și așa, nu a mai fost văzută în compania niciunul alt bărbat. Pentru Antena Stars, în exclusivitate, Mihaela Tatu și-a expus părerea despre o nouă relație!

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Timp de 13 ani i-a binedispus pe cei aflați în fața micilor ecrane cu energia ei debordantă, însă din cauza unor probleme grave de sănătate vedeta a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor definitiv.

Astăzi, s-a reîntors, spre bucuria celor care o apreciază, însă de data aceasta pentru a oferi detalii din viața sa personală. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mihaela Tatu a dezvăluit că în ciuda mariajului eșuat, tot își dorește să iubească și să fie iubită, însă este de părere că odată cu înaintarea în vârstă găsirea unui partener de viața cu care să rezoneze este mai dificilă.

“Orice om își dorește un partener, dar relația nu-mi doresc să se bazeze pe nevoi. Dar este foarte greu cu cât înaintezi în viață este foarte greu să mai găsești un om cu care să rezonezi. Și dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla. Dorința de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ți se întâmple”, a spus Mihaela Tatu.

Totodată, prezentatoarea TV a dezvăluit că își dorește un bărbat cu care să călătorească în toată lumea și să își petreacă timpul distrându-se, mai ales că majoritatea relațiilor din ziua de astăzi sunt predispuse rupturilor controversate.

“Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o mașină mare să călătorim în toată lumea, să ne ținem de mână, să citim împreună, să rdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul și spațiul. Iar oamenii acum ies din relații destul de șifonați. Eu mă tot gândesc la oamenii care stau în relație deși nu mai au nimic în comun, iar copiii simț. Ălă este compromis. Și eu nu prea am făcut compromisuri, dar m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta”, a mai spus vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest