Ce a zis Florin Ristei de relația lui Carmen Grebenișan cu noul iubit: „Nu mi-ai răspuns la telefon, că se supără ăla”

 

Spre deliciul telespectatorilor, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut echipă în cadrul emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”. După ce s-au tachinat săptămâni întregi pe „Drumul Comorilor” din Asia Express, iată că acum admiratorii celor doi au putut să îi vadă, din nou, făcând același lucru. Și spunem asta pentru că artistul s-a legat de relația blondinei cu Alex Militaru, iar replicile au fost de-a dreptul electrice!

După ce s-a întors din Asia, Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit, lucru care a ridicat masive semne de întrebare în rândul admiratorilor săi, mai ales că în „Asia Express, între ea și Florin Ristei părea că se înfiripă ceva.

Recent, blondina a dezvăluit că altele au fost motivele separării de fostul iubit, nicidecum o potențială relație cu Florin Ristei, așa cum a sperat toată lumea. Acum, Carmen Grebenișan se iubește cu Alex Militaru, cu care s-a mutat și s-a logodit, iar juratul de la „X Factor” a făcut câteva remarci în acest sens.

Mai în glumă, mai în serios, Florin Ristei a mărturisit că după Asia Express, a păstrat legătura cu Carmen Grebenișan doar în online, iar asta pentru că nu i-a răspuns la telefoane. Curios din cale-afară, artistul a asaltat-o pe blondină cu întrebări despre relația pe care o are cu logodnicul ei.

„Am aflat de pe instagram că are iubit. De aia nu mi-ai mai răspuns la telefon, că se supără ăla pe mine dacă răspunzi. De cât timp ești cu băiatul ăsta? Sunt curios. Deja v-ați mutat împreună. Vă cunoașteți de trei ani? Mai postezi poze din alea pe instagram când vă țineți așa de mână?”, au fost replicile lui Florin Ristei la „Chefi la Cuțite”.

Așa cum era de așteptat, Carmen Grebenișan nu a lăsat întrebările lui Ristei fără răspunsuri, însă maniera în care l-a lămurit a fost de-a dreptul delicioasă. Dar mai bine vă lăsăm pe voi să vedeți direct, așa că dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest