Ce anume alimentează scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Îmi doresc un părinte model”

 

Certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea par să nu se mai termine! Săgețile pe care și le trimit sunt deja la ordinea zilei, iar actorul îi reproșează că nu îl lasă să vorbească mai deloc cu fiicele sale, în timp ce cântăreața consideră că el are o atitudine agresivă.

Conform informațiilor apărute în presă, se pare că de când a plecat din casa în care locuiau împreună, George Burcea nu i-ar mai fi dat niciun ban Andreei Bălan și nu și-ar mai fi vizitat fetițele atât de des pe cât ar trebui.

Se pare că adevăratul motiv al conflictului dintre ei ar fi faptul că George nu contribuie financiar la cresterea fetelor. Recent, artista a făcut mai multe declarații pe baza acestui subiect, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

”Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, și-a încheiat Andreea declarațiile.” au fost declarațiile oficiale ale Andreea Bălan oferite exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest