Ce bine îi șade Roxanei Vancea în rolul de mămică! Imagini adorabile cu fosta lui Bendeac și fiul vitreg/ VIDEO

 

Dar ce avem noi aici? Roxana Vancea în rolul de mămică! Sexy șatena se descurcă de minune cu copilul soțului și nu o spunem doar noi, ci o dovedesc imaginile de senzație surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Cei mai vigilenți paparazzii din România au fost pe urmele fostei asistente TV și au surprins imagini adorabile. Roxana Vancea s-a pus la mintea copilului și au petrecut momente de senzație împreună!

Echipat bine de către Roxana Vancea pentru a nu răci, copilașul s-a plimbat cu mașinuța electrică pe strada din fața casei. Extrem de grijulie, vedeta nu l-a lăsat pe cel mic singur pe stradă, ci a urcat cu el în mașină pentru a-l plimba preț de câteva minute.

După plimbarea cu mașina electrică, fiul ei vitreg a mai dorit o porție de distracție și nu a lăsat-o pe Roxana să se odihnească nicio clipă. Imediat după ce au parcat mașina, mezinul familiei a luat trotineta și au pornit, din nou, la drum pentru o plimbare în aer liber.

Un lucru e cert! Roxana Vancea este făcută ca să fie mămică. Și chiar dacă nu credea că acest lucru va fi vreodată posibil, iată că destinul ei a fost altul. În urmă cu ceva timp, vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” unde a dezvăluit cum se simte în noul rol.

„Nu credeam că se va întâmpla așa ceva în viața mea. Încă sunt de părere că dacă vrei să rămâi cu un om toată viața, nu te leagă un angajament. Noi am decis printr-o glumă, după ce am zis că nu ne-am căsători niciodată. Apoi am zis să facem ceva ce nici unul dintre noi nu ar fi facut în mod normal cu altcineva. Am zis ca vine un moment în viață când faci niște lucruri pe care nu ți le-ai fi dorit cu altcineva.” a spus Roxana Vancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest