Ce cadou a primit Maria Constantin de ziua ei, de la viitorul soţ. "Cât o garsonieră!"

 


Recent, interpreta de muzică populară și-a aniversat cei 35 de ani, și a dat detalii despre viața personală, dar și despre planurile de viitor. „Să știți că încă n-am petrecut, a fost ceva așa… în familie, a venit fiul meu pe la mine, și fratele meu de la Târgu Jiu. Petrecerea o să urmeze. Eu îmi fac ziua cu iubitul, viitor soț!”, a mărturisit artista.

Ea a povestit despre începutul relației cu Robert Stoica, dar și despre cadoul pe care l-a primit de la acesta.

„Primul pas tot eu l-am făcut, el era un pic mai timid. El oricum mă apreciază zi de zi și mă iubește, relația noastră este foarte ok și-i mulțumesc lui Dumnezeu că în sfârșit este și în viața mea bine! A răsărit soarele pe strada mea! Și uite, pe 15 aprilie, când este ziua lui, el fiind în zodia Berbec, am spus că facem o petrecere mai restrânsă, cu familiile și prietenii apropiați și, când am trecut pe listă… s-au făcut vreo sută de persoane.

Ce cadou am primit? Nu știu, este cât o garsonieră ? (n.r. – spune arătând brățara de la mână). Da, este foarte drăguță și el știe că mi-o doream de foarte multă vreme. Pentru mine, cel mai important este că el este zi de zi alături de mine, mă susține și mă trezesc alături de el”, a povestit entuziasmată artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest