Ce cadou incredibil i-a făcut Vlăduţa Lupău, soţului său, cu ocazia zilei de naştere! „Pentru veşnicie”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Văduţa Lupău şi Adi Rus vor împărţi mereu acelaşi drum, asta pentru că cei doi şi-au unit destinele şi de atunci sunt de nedespărţit. Şi pentru că de curând a fost ziua de naştere a lui Adi, artista i-a făcut o surpriză inedită soţului său.

Vlăduţa Lupău a postat cele mai frumoase imagini din ziua căsătoriei lor, pe reţelele sociale. Desigur că postarea a venit însoţită şi de un mesaj emoționant: „De ziua soțului meu am dorit sa îi fac un cadou pentru veşnicie. Așadar am ales una din cele mai frumoase melodii de dragoste și am luat cele mai frumoase imagini din ziua nunţii noastre."

Vlăduţa Lupău şi Adi Rus şi-au unit destinele în toamna anului trecut, iar ceremonia a fost destul de restrânsă, la ea au participat familiile celor doi şi câţiva apropiaţi.

Inedită a fost ceremonia civilă care s-a desfăşurat în mijlocul naturii. Mirii şi-au făcut apariţia pe cai, mireasa pe un cal alb, iar mirele pe unul negru, sub privirile emoţionate ale apropiaţilor. Ceremonia religioasă s-a desfăşurat la biserica de suflet a Vlăduţei Lupău şi a fost încărcată de emoţii, atât pentru miri, cât şi pentru familiile lor.

Dar nu doar nunta Vlăduţei Lupău a fost inedită, ci şi felul în care a fost cerută în căsătorie. În urmă cu puţin timp, artista a fost invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, unde a dezvăluit cum a avut loc marele moment.

„Ne ştim de vreo 5-6 ani, dar suntem împreună de vreo doi. M-a cerut de anul trecut, de la Sf. Maria şi mergem în continuare. Cererea în căsătorie a fost foarte faină şi pe neaşteptate. Eu veneam de la o cântare în Ajun de Sfântă Mărie şi credeam că el doarme. Coboară o stradă în Cluj şi mă opreşte poliţia cu girofarele. M-am întrebat de trusa medicală a maşinii. Şi când m-am dau jos ca să caut trusa medicală, atunci a apărut cu un buchet de flori, cu inelul şi asta a fost” a dezvăluit Vlăduţa Lupău, în urmă cu puţin timp, la Star Matinal de Weekend.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest