Ce „cadou „neaşteptat i-a făcut Vica Blochina lui Cătălin Botezatu, de ziua lui de naştere: „Cel mai bun pupăcios”

 
+3 click pentru
galerie

Pe Cătălin Botezatu şi Vica Blochină îi leagă o prietenie de ani buni. Cu ocazia aniversării zilei de naştere a celebrului creator de modă, blondina i-a făcut un „cadou”, de-a dreptul, neaşteptat.

Face ce face şi iese în evidenţă de fiecare dată! Vica Blochină i-a făcut o surpriză aparte lui Cătălin Botezatu! Fosta balerină a postat o serie de imagini intrigante pentru toţi admiratorii săi. Mai precis, blondina i-a urat „La mulţi ani” celebrului crator de modă, oferindu-i toate săruturile pe care şi le-au oferit reciproc, în trecut.

Fosta parteneră a lui Piţurcă a scris şi un mesaj, care a însoţit imaginile postate. Vedeta a recunoscut că Botezatu sărută foarte bine şi nu a ezitat să îi mulţumească pentru toate momentele petrecute împreună. „Happy birthday the PERFECT MAN!! The best Kisser from@the planet!” a scris Vica Blochina, pe pagina ei personală de instagram.

Vica Blochină şi Cătălin Botezatu sunt doi prieteni foarte buni, care se cunosc de foarte mult timp. Cei doi se vizitează deseori, se apreciează reciproc, iar mai mult de atât, petrec foarte mult timp în compania Ralucăi Bădulescu, o prietenă dragă amândurora.

Amănunte despre relația cu Victor Piţurcă

“Relaţia cu Piţi este foarte bună. Mă consider norocoasă din acest punct de vedere. Copilul chiar are tată, au o relaţie foarte frumoasă. Tot respectul pentru el şi familia lui. Îl iubesc foarte mult pe Edan. Se duce cu drag acolo’’, a mai spus Blochina pentru OK Magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest