Ce ceai poți să bei în funcție de problemele tale de sănătate. Corina Bernschutz: ”În ceaiurile de plante puneți doar miere”

 

Corina Bernschutz vorbește despre regulile de consum ale ceaiului. Specialistul recomandă maxim 3 cești de ceai verde sau negru pe zi.

V-aţi întrebat dacă e recomandat să beţi ceai matcha? Specialistul spune că nu poate fi băut în forma lui tradiţională.

"Despre ceaiul de matcha... Este un ceai excelent pentru calităţile lui detoxifiante, pentru curăţarea corpului, dar nu toată lumea poate să îl bea în forma în care se prepară tradiţional. Ca să se împrietenească cu el eu le recomand să folosească un lapte vedetal, de cocos, de orez. La amestecurile de fructe puteţi pune miere, zahăr brun, în niciun caz zahăr alb. La amestecul de plante se pune numai miere. Ceaiul negru, cum îl beau turcii, cu un cub de zahăr pus pe fundul ceştii. (...) Ceaiul verde trebuie lăsat la infuzat între 3 şi 5 minute. Dacă faceţi un amestec din ceai verde mărunţit e de ajuns un minut. Niciodată nu se pune apă fiartă la un ceai verde. Pentru copiii sunt bune amestecurile de fructe, fructe roşii, fructe exotice. De asemenea pot consuma amestecurile de plante", a mai spus Corina Bernschutz. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest