Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 51 de ani. „Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu!"

 

Ajunsă la 51 de ani, Anca Țurcașiu se mândrește cu o siluetă de invidiat. După divorț, actrița s-a schimbat radical, iar oamenii din jurul ei au observat această transformare. La ce alimente a renunțat pentru a se menține în formă. 

După divorțul dureros prin care a trecut, Anca Țurcașiu a reușit să-și găsească echilibrul în viață, iar acum arată spectaculos. Actrița are o siluetă la care multe femei visează, iar ea nu ține ascunse secretele pe care le are pentru a se menține în formă. În vârstă de 51 de ani, ea arată cu 20 de ani mai tânără și are mare grijă la obiceiurile zilnice pe care le are. 

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus actrița pentru Click!. 

Probabil că multe femei s-au întrebat ce mănâncă Anca Țurcașiu de arată atât de bine. Răspunsul a venit chiar din partea vedetei, care a mărturisit că a renunțat la multe alimente. Actrița a exclus din meniul ei zilnic carnea, lactatele, ouăle și carbohidrații. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest