Ce gest disperat a făcut Ionel Dănciulescu, din cauza isteriei cauzată de coronavirus! A scăpat fără cartonaș roșu/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Criza provocată de răspândirea coronavirusului a provocat foarte multă agitație. Iar vedetele noastre respectă restricțiile instaurate de autorități pentru a opri creșterea numărului alarmant de persoane infectate cu virusul ucigaș. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ionel Dănciulescu, într-o ipostază neașteptată. Mai exact încălcând regulile de circulație!

Fostul fotbalist a ieșit de urgență din casă pentru a se deplasa la farmacie. Însă în goana pentru locație a trecut pe roșu. Se vedea că este foarte grăbit, însă asta nu îi scuză gestul necugetat. După ce a încălcat legislația rutieră, Ionel Dănciulescu a ajuns în parcarea farmaciei, unde a asteptat să poată intra, deoarece nu este permis să pătrundă mai mult de trei persoane în același timp.

Îmbrăcat lejer, fostul mare fotbalist, după ce preț de câteva minute a așteptat în fața farmacie, a reușit să achiziționeze tot ce i-a trebuit, iar dovada a fost că a ieșit cu un colet în mână. Apoi s-a urcat la volanul bolidului său de lux și s-a îndreptat către un supermarket, semn că a avut un traseu bine stabilit. Nu a cumpărat prea multe, dat fiind ca avea doar o cafea în mână, după care a plecat înapoi către locuință.

Chiar dacă a încălcat Codul Rutier, Ionel Dănciulescu a devenit un bărbat extrem de chibzuit, iar dovadă stau chiar imaginile surprinse, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro. Deși putea să dea iama în rafturile supermaketului, fostul fotbalist a făcut cumpărături temperat. Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu dat cu ceva timp în urmă pentru Antena Stars, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că nu întotdeauna a știut să își gestioneze la fel de bine banii.

„Tinerii din ziua de astăzi cred că le știu pe toate și așa m-am crezut și eu in momentul respectiv. Iar după un sezon foarte bun la echipa națională, lucrurile erau la un nivel destul de bune pentru mine, dar nu am stiut să gestionez bine situația. Iar după aceea am început să câștig bani mai buni la Dinamo și cum îi aveam, așa îi și cheltuiam.” a spus Ionel Dănciulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest