Ce intervenții estetice are Tania Budi. A dat cărțile pe față: “Am grijă să nu o iau razna”/ VIDEO

 

Pentru Tania Budi vârsta este doar un număr! Vedeta este, de departe, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton și a fost mereu admirată pentru modul în care a reușit să se mențină în formă. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, actrița a dezvăluit ce intervenții estetice are, dar și care este părerea ei despre vizitele prea dese la medicul estetician.

Tania Budi a mărturisit pentru Antena Stars că nu este de acord cu operațiile estetice duse la extrem, precizând că are printre persoanele apropiate foarte multe domnișoare care și-au schimbat total fizionomia din cauza intervențiilor.

“Nu sunt adepta intervențiilor pentru că te schimbă, nu mai ești tu. Am văzut multe persoane care în urma intervențiilor stai să te uiți de șapte ori să vezi dacă recunoști fața respectivă. (…) Și dacă mi-aș fi arătat vârsta nu aș fi apelat la ceva care să îmi ia firescul și personalitatea mea de pe fața. Îmi place să fiu eu și dacă nu s-ar fi putut face nimic, aș fi lăsat semnele imbrătrânirii decât să fiu un om care să nu mai fie recunoscut nici măcar de cei apropiați.”, a spus Tania Budi.

Cât despre intervențiile estetice la care a apelat, Tania Budi a recunoscut că a fost una singură, iar aceea a fost non-ivazivă. Artista a optat pentru o blefaroplastie, pentru a-i scăpa de semnele de oboseală din jurul ochilor.

“Singura intervenție chirurgicală este o blefaroplastia pentru că la ochi apar niște semne de oboseală și aia a fost singura și ultima de actum încolo. Nu te schimbă cu absolut nimic blefaroplastia. Doar arăți foarte odihnit. Zero barat, îți ia oboseala de pe ochi, asta este tot. Depdendență este și de jocuri de noroc, de droguri și de intervenții. Dacă devii dependent și o iei razna… văd multe fete care ajung să fie de nerecunoscut și e păcat”, a mai spus Tania Budi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest