Ce își pune Ozana Barabancea în sutien pentru noroc: „De vreo cinci ani fac asta”

 

Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, Ozana Barabancea a mărturisit că este o fire superstițioasă, astfel că niciodată nu pleacă de acasă fără să își bage anumite... obiecte, în sutien! Despre ce este vorba?

Ozana Barabancea s-a așezat pe canapeaua matinalilor de la Antena Stars și a oferit detalii din culisele emisiunii „Te cunosct de Undeva”. Jurata celui mai tare show de transformări din România a mărturisit că are câțiva artiști preferați în acest sezon, datorită seriozității și implicării de care au dat dovadă.

Printre cei care i-au intrat la inimă cântăreței se numără Tavi Clonda, care a impresionat-o prin versatilitatea artistică, cât și Adda, care a surprins-o prin asumarea personajelor pe care le imită.

“Îmi place foarte mult de Tavi, îmi place foarte mult de Adda că se autodepășește. Calcă pe pudoare și acceptă lucruri. Și goliciunea este o treabă cu care trebuie să te confrunți, iar ea nu a fost niciodată sumar îmbrăcată. Și totuși această pudoare a ascuns-o undeva acasă și face cu simț de răspundere. Tavi este o surpriză. Trebuie să lucrezi cu toată atmosfera pe care ți-o impune personajul respectiv și să îți asumi tot ce vrea să îți transmită momentul tău de referință.”, ne-a spus Ozana Barabancea.

Ce își pune în sutien pentru noroc

Pe lânga dezvăluirile făcute din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea ne-a mărturisit că se consideră o persoană norocoasă, însă contribuie și ea puțin ca lucrurile să decurgă așa cum îsi dorește.

Astfel că nu pleacă niciodată de acasă fără să își bage în sutien un cățel de usturoi, busuioc, tămâie și târnoseală: „Am un cățel de usturoi, busuioc, tămâie și târnoseală. Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine. Am învățat acest mic secret și am început să îmi pun busuioc peste tot. In sutien de vreo 5 ani, iar usturoiul de câteva săptămâni. Îl bag în sutien că trebuie să fie pe piele. Sunt superstiții, dar eu folosesc foarte mult și uleiuri esențiale cu rugăciune. Mă simt foarte bine”, a mai spus Ozana Barabancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest