Ce limbaj codificat folosește Ducesa de Cambridge ca să își calmeze copiii, atunci când sunt în public

 

În ciuda statutului de Ducesă de Cambridge, Kate Middleton este mai presus de toate mame și nu este ferită de problemele cu care se confruntă femeile obișnuite. Dar pentru că imaginea Familiei Regale este extrem de importantă, soția viitorului moștenitor al tronului Marii Britanii a descoperit soluția pentru a-și calma copiii atunci când își iau nasul la purtare, în public.

Ori de câte ori iese în public, Ducesa de Cambridge face adevărate declarații de stil și de rafinament. Dar chiar dacă ea respectă protocolul întocmai, nu putem spune același lucru și de micuții ei și ai Prințului William, care sunt, până la urma urmei, doar niște copii.

Marea bătaie de cap vine în momentul în care fiecare gest greșit pe care-l faci cei doi micuți este sancționat cu duritate și pus în cârca Ducesei de Cambridge. Astfel că, pentru a evita cât de mult posibil, genul acesta de comportament, soția viitorului moștenitor al tronului Marii Britanii folosește cuvinte codate pentru a le atrage atenția copiilor săi când întrec măsura și când exagerează în acțiunile copilărești.

Potrivit publicațiilor internaționale, Kate Middleton a fost auzită, de mai multe ori, zicând în public „Haideți să luăm o pauză!” cuvinte care ar putea fi traduse ca: „Potoliți-vă”. O altă stradegie pe care o folosește este aceea de a-i mângâia pe creștet și de a se apleca la nivelul lor pentru a le vorbi, atunci când lucrurile o iau razna, gest care îi liniștește de fiecare dată.

De apreciat este faptul că în ciuda statutului pe care îl are, Ducesa de Cambridge nu le îngrădește prea mult comportamentul micuților săi, deoarece consideră că este extrem de important să se bucure cât mai mult de copilărie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest