Ce măsuri de protecție și-a luat Nicole Cherry contra pandemiei, chiar dacă nu s-a izolat la domicliu. E mai atentă ca niciodată/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Chiar dacă virusul a izolat la domiciliu mai multe persoane, nu toată lumea stă în casă, iar Nicole Cherry este unul din exemple. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în timp ce a ieșit să ia o gură de aer proaspăt, alături de o prietenă.

Dar să nu credeți că Nicole Cherry nu și-a luat măsurile de autoprotecție atunci când a ieșit din casă. Paparazzii Spynews.ro au surprins imaginile în care se vede cu câtă grijă se protejează „Cireșica.”

Atunci când s-a întâlnit cu prietena ei, Nicole Cherry a salutat-o de la distanță, apoi au pornit la plimbare. Chiar și în momentul în care s-au așezat pe o bancă, pentru a se odihni, cele două au păstrat distanța.

Pe lângă măsurile de protecție pe care și le-a luat, „Cireșica” a avut grijă și la igienă. Cele două s-au dat de mai multe ori cu dezinfectant pe mâini. Același lucru l-au făcut și la scurt timp după ce s-au întâlnit, dar și atunci când s-au oprit să mângâie un cățel, potrivit Spynews.ro

Ulterior li s-au alăturat încă o domnișoară, după care tinerele au plecat la plimbare, dar cu aceeași distanță între ele. Treburile casnice o mai scot pe Nicole, din când în când la aer, că ce e drept, dupa spusele ei, chiar și atunci când stă acasă are activitate.

Măsuri drastice contra coronavirusului

„O să iau o pauză. Nu o să mai fac poze cu fanii, pentru că nu se ştie! Nu ştim cum evoluează, cine cu cine a stat! Dacă e să luăm, luăm împreună. (n.r. cu iubitul). Vrem să mergem la ţară, nu să stăm în apartament” a mărturisit Nicole Cherry la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest