Ce meserie ar fi avut Selly, dacă nu era vlogger! Dezvăluiri incredibile neştiute de nimeni VIDEO EXCLUSIV

 

Selly este unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri de la noi din ţară. Cu o viziune greu de combătut, tânărul a revolutionat lumea internauţilor din România. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Andrei Şelaru, pe numele său real, a mărturisit ce meserie şi-ar fi ales dacă nu exista platforma pe care activează.

Anul 2012 a fost cel în care Selly şi-a încărcat primul clip pe YouTube, atunci când dezbătea diverse teme de actualitate pentru tineri. Pentru că de fiecare dată, a venit cu un conţinut fresh şi interesant, vloggerul s-a menţinut în top. Deoarece întotdeauna a fost interesat de jurmalism şi comunicare, după cum a declarat chiar acesta, dacă nu ar fi avut mediul online în care să se desfăşoare, ar fi ales o televiziune în care putea să îşi prezinte viziunile.

„După 7 ani, de când m-am apucat de vlog, aici în Craiova, avem un show de o asemenea amploare. Un show în care 5Gang cântă, un show în care avem şi momente individuale. Noi, toţi membrii trupei. Dacă nu exista youtube, făceam televiziune. Tot ce înseamnă jurnalism, comunicare m-a atras de mic. Aşa că dacă nu exista un mediu online în care puteam să fac asta, aş fi mers la o televiziune cât mai liberă care să îmi înţeleagă viziunea.” a spus Selly, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Pentru că nu puţini au fost cei care s-au întrebat, de ce formula veche 5Gang s-a schimbat, Selly a hotărât să spună motivul real. Se pare că motivul pentru care a fost adus un membru nou în echipă şi eliminat Andy, a fost că nu mai rezonau la fel ca înainte.

„În orice trupă apar diferenţe de viziune. Desigur că puteam continua în formula veche, dar aşa cum am zis şi în video-ul meu, noi nu credem într-o chimie artificială dintre noi. Când am începout proiectul ăsta, ne-am bazat pe chimia pe care o avem în faţa camerei.” a completat Selly.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest