Ce plan a pus la cale Alex Bodi ca să rupă orice legătură cu Bianca Drăgușanu. Cum vrea să se răzbune pe blondină

 

Alex Bodi a găsit cum să se răzbune pe Bianca Drăgușanu! Ce plan a pus la cale în ciuda contractului negociat la sânge, la începutul împăcării cu blondina, vă spunem chiar acum!

Încurcate rău mai sunt căile dragostei! Au divorțat cu mare tam-tam, s-au împăcat, s-au despărțit iar, dar de data aceasta, forțați să nu mai facă scandal din cauza contractului de confidențialitate pe care l-au semnat, dar chiar și așa, Alex Bodi a descoperit o metodă să se răzbune pe fosta soție. Și nu oricum!

Dar dacă va gândeați că Bianca Drăgușanu stă la colț și îndură, atunci vă înșelați amarnic. Cei doi postează fel și fel de mesaje cu subînțeles pentru fostul partener. Iar dacă blondina pune paie pe foc pe instagram, ori de câte ori are ocazia, prin cuvintele „subtile” adresate lui Bodi, ei bine, nici afaceristul nu se lasă mai prejos.

Alex Bodi i-a dat fatala! Chiar dacă au vorbit și au stabilit să nu se mai „târască” în controverse și să nu mai spună lucruri urâte unul despre celălalt, afaceristul nu s-a mai putut abține! Astfel că și-a pregătit armele „emoționale” și a început să atace!

„O să îmi simți parfumul peste tot fără să mă poți vedea. O să mă vezi în oricine fără să mă poți atinge. Îmi vei vedea zâmbetul doar în vise. Îți vei trăi viața știind că ai devenit nimic pentru mine. Cuvintele mele... amintirile cu mine te vor ataca în fiecare seară fără să le poți opri. Asta este răzbunarea mea!” a fost mesajul scris de Alex Bodi pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest