Ce semne a primit fosta soție a lui Mihai Mitoșeru de la tatăl mort: „Mi-au deschis ochii”/ VIDEO

 

Unul dintre cele mai grele momente trăite de fosta soție a lui Mihai Mitoșeru a fost cauzat de pierderea tatălui. Devastată de durere, Noemi a mărturisit că imediat după moartea neașteptată a părintelui său a primit câteva semne de la el, semne care au făcut-o să meargă mai departe.

Noemi și-a pierdut tatăl cu o lună înainte de nuntă, iar toate visurile ei au fost distruse. Abia după ce a trecut o perioadă mai lungă de la pierderea părintelui său, a putut să vorbească despre acest subiect dureros.

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru ne-a dezvăluit, în urmă cu ceva timp în urmă, că s-a împăcat cu gândul că tatăl ei o veghează din Cer, abia atunci când acesta i-a apărut in vis și i-a spus că o iubește.

Din momentul acela, rănile durerii au fost alinate, iar Noemi s-a putut focusa pe dragostea primită de la oamenii din jurul ei. „Mi-au deschis ochii. Sunt atât de multe momente frumoase pe care le pierd pentru că am eu niște principii. L-am visat de nenumărate ori și sunt convinsă că e bine unde e. am fost supărată pe Dumnezeu.

Avea 59 de ani și nu era momentul să moară. Era o persoană care niciodată nu îmi spunea “te iubesc”, dar în vis mi-a zis: “să știi că eu te iubesc”, a spus Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, în urmă cu trei ani, în platoul emisiunii “Cool Summer Nights” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest