Ce spune băiatul lui Adrian Mutu despre faptul că tatăl lui nu i-a plătit pensia alimentată. Prima reacţie

 

De curând, Mario Mutu s-a afișat alături de noua sa iubită. Cu atât mai mult, cei doi s-au mutat chiar și împreună, la doar două luni după ce și-au oficializat relația. Se pare că fiul "Briliantului" a cresut și își începe viața de adult alături de partenera pe care o are, dar nu da uitării conflictul dintre părinții săi.

Recent, Alexandra Dinu a dovedit în instanță că, fostul soț, Adrian Mutu, nu a mai plătit pensia alimentară a fiului său, chiar din 2014. Aceasta a obţinut o hotărâre definitivă şi executorie, dar până acum nu a recuperat banii.

Mario Mutu, băiatul cel mare al antrenorului de la Rapid, a făcut primele declarații referitoare la procesul dintre părinții săi. Acesta susține că îi iubește pe cei doi în mod egal, motiv pentru care nu se bagă în conflictul pe care cei doi îl împart.

”Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici. Niciunul dintre ei (n.r. Alexandra Dinu și Adrian Mutu) nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează.

Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal… Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu.”, a declarat Mario Mutu, pentru Fanatik.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest