Ce spune Simona Traşcă despre bărbatul misterios cu care a fost surprinsă: „L-am rugat să mă ducă acasă pentru că îmi este frică”

 

Simona Traşcă a fost surprinsă, recent, în compania unui bărbat misterios, care a însoţit-o până acasă. Vedeta a dezvăluit cine este acest bărbat şi a precizat că, în compania lui, nu se mai teme de hărţuitorul care nu-i dă pace de ani de zile.

Simona Trașcă a fost pozată în compania unui bărbat care a adus-o acasă şi, în mod previzibil, s-a speculat că ar fi vorba despre iubitul ei. Fosta asistentă TV neagă, însă, că între ea şi bărbatul repsectiv ar exista vreo relaţie de iubire.

Spune că este doar un prieten care a dus-o acasă pentru că încă se teme pentru siguranța ei din cauza hărțuitorului George Pepa.

„Am ieșit cu doi prieteni în oraș! Normal, dacă nu era nicio fată lângă mine și era un bărbat… Ce are? Pe cine prind, îl pun să îmi facă poze. Păi, am fost condusă acasă și l-am rugat să mă ducă pentru că îmi este frică. Uneori am frica asta. Nu aș fi vrut să îi mai dau apă la moară hărțuitorului meu, să știe că mă gândesc la el, chiar așa, și fiindu-mi frică, dar mi-am rugat prietenul să mă conducă acasă”, a mărturisit Simona Trașcă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest