Ce trebuie să faci ca să ai noroc! Un singur obiect te scapă de influențele negative din casă

 

Diana Roman, specialistă în Feng Shui, a venit în această dimineață la ”Star Matinal”, pentru a vorbi despre ce avem de făcut pentru a ne merge bine.

Aceasta a dezvăluit cum să ne protejăm de toate influențele negative din casă și de afară.”În acest an predomină energia negativă. Uneori, există influențe puternice din cauza unor energii ale unor clădiri învecinate, numite ”săgeți otrăvite”. Este bine să plantezi copaci pentru a alunga energia negativă, arbuști ornamentali. Dacă locuința sau biroul se află la capătul unei străzi intens circulate și ar trebui pusă o mochetă roșie pentru a scăpa de influențele negative.

Pentru a scăpa de influențele negative ale vecinilor, se recomandă să se pună clopoței de vânt. În anul 2016, în zona de nord-est se recomandă să se pună un clopoțel de vânt, pe interior. Pe zona de nord-est se află o energie nefavorabilă în casă”
, a spus Diana Roman la Antena Stars.

Aceasta a mai vorbit și despre oglinzile din dormitor, dar și despre ce culori trebuie să existe în casă pentru o stare de bine.


”Oglinzile reprezintă un portal. Nu este recomandabil să fie oglinzi sau televizoare cu ecrane prea lucioase în dormitoare, căci influențează aura. Recomandarea ca în casă să fie neutre și cât mai pale, peste care să se revină cu niște culori. Să se lucreze cu tonuri calde și culori pale”, a mai spus Diana Roman.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest