Ce vedetă din România a prevăzut pandemia de coronavirus: „Sunt mesaje pe care le primesc. Tot timpul se adeveresc”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

O vedetă din România a prevăzut pandemia de coroanvirus! În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru „Star Matinal”, cea mai tare coregrafă din țară a vorbit despre activitățile paranormale care a avut loc în viața ei, cât și despre acțiunile pe care le visează și care se îndeplinesc.

Cocuța și Bogdan Boantă au oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care au vorbit deschis despre seria de tradiții și de superstiții pe care le respectă cu sfințenie.

"Trebuie să pun mâna pe clanţă într-un anumit mod şi să ating cu o anumită parte a mâinii. Dacă nu, mă întorc înapoi şi mai deschid uşa o dată. Sunt ticuri. Nu le uiţi că vin natural, tu simţi. Ne cunosc şi părinţii de la sala de dans. Acum suntem mai vizibili, dar până să ne cunoaştem noi doi le făceam subtil. Dacă aprind o lumânare trebuie să fie număr impar. La fel se întâmplă şi cu volumul la televizor. Dacă am întâlniri importante şi se întâmplă ceva fac o cruce pe ascuns. Cel mai rău moment a fost la o emisiune şi eram pe scenă şi se cânta imnul şi când a cântat strofa cu moartea, am ieşit din cadru", au declarat cei doi prieteni.

Cocuța a prevăzut pandemia de coronavirus!

Cocuța a făcut o dezvăluire șocantă! A prevăzut pandemia de coronavirus, cu mult înainte ca aceasta să pună pe pauză întreaga planetă. Coregrafa a mărturisit că a avut un vis în care toți prietenii ei stăteau închiși în case, iar dacă ieșeau, dispăreau instant.

"Simt ceva, dar nu spun oamenilor. Sunt mesaje pe care le primesc şi nu e o chestie controlată. Ghicitul meu cred că este o intuiţie puternică. Tot timpul se adeveresc. Mai tot timpul ştiu ce urmează să se întâmple. Rar mă înşel. Ştiam şi de pandemie, pentru că am avut un vis înainte. Ştiam că o să se întâmple ceva rău pe Pământ. Am visat că eram pe o altă planetă de pe care vedeam Pământul şi pe planeta aia era o casă unde stăteau toţi prietenii mei. Ştiam că nu trebuie să iasă nimeni afară din casă, pentru că dispăreau. Şi apoi, dintr-un alt spaţiu, au început să cadă spre Pământ mingi de foc. Simt când undeva în lume e cutremur", a spus Cocuța, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest