Cea mai romantică nuntă! Și-au jurat iubire veșnică pe malul mării. El, un om de afaceri, ea, un fotomodel de succes

 

O nuntă cum rar îţi e este dat să vezi! Decor de basm și sute de mii de euro investite. Ce poate fi mai frumos decât să faci nunta pe o insulă, romantic, la malul mării.


El, un om de afaceri, ea, un fotomodel de succes. Doi oameni care și-au scris povestea de iubire într-un mod inedit.  Locația aleasă, Thailanda. O insulă desprinsă parcă din filme, cu peisaje care te lasă fără cuvinte. 

Evenimentul s-a desfășurat la malul mării, acolo unde s-a amenajat un altar împodobit cu aranjamente florale care mai de care, scaune îmbrăcate cu mătase. Sute de trandafiri de toate culorile, orhidee imense și un violonist care le-a  cântat mirilor pe tot parcursul ceremoniei.

Și nu doar locația a fost una de vis, ci și ținutele alese. Mireasa a ales să poarte o rochiță de tip sirenă, bătută cu pietre prețioase și dantelă. Coafura a fost una lejeră, la care a asortat o diademă strălucitoare. La fel de frumos a fost și buchetul, care avea zeci de trandafiri.  Mirele a fost și el aranjat la patru ace, s-a asortat cu decorul de basm.

Cu decorul s-au asortat și domnișoarele de onoare, care au purtat rochițe vaporoase de culoare portocaliu, parcă erau ca scoase ca din cutie. După ce și-au unit destinele, mirii au avut parte de o ședință foto mai ceva ca-n filme.

Cei doi îndrăgostiți și-au schimbat ținutele și s-au pregătit de petrecere. Bairamul s-a ținut într-un local la malul mării. Surprizele nu s-au oprit aici,  pentru ca totul sa iasă așa cum au  visat, cei doi porumbei au avut parte de un foc de  articifii impresionant.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest