Cel mai controversat milionar, protagonistul unui scandal de proporţii! A făcut-o lată şi a fost dat în gât chiar de o vedetă VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Milionarul Dan Nicorescu, căci despre el este vorba, face ce face, şi tot în atenţia publicului rămâne. Şi de data aceasta, tot maşinile de lux îi dau bătăi de cap. Nu este un secret pentru nimeni că nu respectă Codul Rotier, mai ales că deja că a fost surprins de multe ori că parchează cum are el chef, însă zilele trecute a comis-o din nou. Iar gestul l-a implicat într-un scandal de toată frumuseţea.

În urmă cu câteva zile, Dan Nicorescu şi-a lăsat bolidul de 300.000 de euro, într-o zonă interzisă, iar trecătorii l-au taxat pentru gestul său. Din păcate pentru omul de afaceri, cel care l-a fotografiat a fost chiar jurnalistul Adelin Petrişor, care a şi postat imaginea pe pagina lui de facebook.

La scurt timp după ce fotografia a ajuns în online, comentariile răutăcioasă au apărut, însă nici Dan Nicorescu nu s-a lăsat mai prejos şi a ripostat imediat:

„Bă, maşina era parcată perfect regulamentar, pe insula zebră de lângă Piaţa Dorobanţi, lângă o macara şi multe maşini civile, dar, evident, mult mai ieftine, de aceea nu a atras interesul niciunui fotograf. Dacă n-ai fi un ţăran din provincie, n-ai ai comenta situaţia de parcare din zona respectivă...”, este o parte din mesajul pe care l-a scris Dan Nicorescu.

Indignat de reacţia afaceristului, jurnalistul Adelin Petrişor s-a văzut nevoit să îi răspunda la replică, așa ca a postat şi acesta un mesaj în spaţiul online: „Când dai 300.000 de euro, maşina vine şi cu parcarea inclusă. Cum unde e parcarea? Unde vrei tu. Nu ridicaţi decât maşinile mai ieftine? P.S.: Posesorul maşinii a intrat aici şi i-a făcut idioţi şi ţărani pe câţiva cititori care se mirau de tupeul lui. Sigur domnia sa e un mare domn. Atât de mare domn încât tocmai l-am blocat” a răspuns Adelin Petrişor.

Nu este pentru prima dată când milionarul Dan Nicorescu ajunge în atenţia tuturor pentru gesturile pe care le face în trafic. Dar dacă acolo nu este penalizat de nimeni, iată că a avut cineva ac de cojocul lui, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest