Cel mai excentric artist al anilor 2000 a revenit în forță! Fizz, show de zile mari la Star Matinal! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitat la "Star Matinal", Fizz, pe numele său real Bogdan Croitoru, a venit să-și anunțe întoarcerea în lumina reflectoarelor. Cunoscut drept unul dintre cei mai excentrici artişti ai anilor 2000, cântăreţul şi-a spus povestea de viaţă şi motivul pentru care s-a ascuns mai bine de zece ani, de showbiz.

Bogdan Croitoru, cunoscut drept Fizz, în ultimii patru ani, cât a stat departe de tot ce a însemnat showbiz, şi-a găsit o nouă menire. Se pare că acesta a studait mult pentru a deveni un tenace om de afaceri, motiv pentru care în ultima perioadă a investit în Bursă, cumpărând multe acţiuni la Facebook şi Apple. Deşi au fost numeroase scandaluri în ceea ce priveşte platforma în care a investit, acesta nu s-a lăsat, ci din contra, investeşte în continuare.

Fizz îşi pregăteşte întoarcerea în forţă pe sticlă. După supranumele "Bob Taylor", Bogdan Croitoru s-a întors la renumele de "Fizz" şi şi-a lansat noul videoclip. Cântăreţul a primit recenzii foarte buni, motiv ce l-a determinat să revină în muzică.

„M-am bronzat ieri la solar, m-am pregătit pentru clipul nou. Fac relansarea în forţă. Eu nu mă regăseam în emisiunile alea, să comentez eu anumite personaje. De două săptămâni am făcut relansarea paginii de facebook, oficial. Un milion de persoane au intrat. Dacă nu primeam atât de multe mesaje, nu continuam. (...) Clipul de vară îl filmez într-o locatie luxoasă. Am descoperit Bursa, mai ales că este nebunia cu social media, am cumpărat acţiuni la Facebook şi Apple. Oricine îşi poate investi în afacerile astea” a declarat Fizz la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest