Cezar Ouatu iubește din nou? Cine este bomba sexy care l-a vrăjit/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Terasele s-au deschis, vara a venit. Pare cadrul perfect să te îndrăgostești. Și dacă ar fi pe Cezar Ouatu probabil că ne-ar spune același lucru. De ce spunem asta? Simplu! Al nostru Cezar a ieșit cu o domnișoară în oraș, la o terasă de fițe din Capitală. Nimic neobișnuit până aici. Dar la cum stau lucrurile, între ei pare a fi începutul unei povești frumoase.

Cezar și domnișoara misterioasă au servit câte o băutură pe terasă și au petrecut la local aproape două ore, timp în care au glumit, au râs și au dezbătut subiecte care păreau importante. Semn că cei doi au multe lucruri în comun. În plus, gesturile de apropiere dintre cei doi nu au lipsit, ceea ce ne dă de înțeles și mai mult, că între ei este mai mult de o prietenie.

Cine i-a furat inima contratenorului?

Domnișoara este Raluca Jurca, o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Alba Iulia, iar dacă aruncăm o privire mai atentă pe profilul ei, vom observa că tânăra arată demențial. Are un trup perfect lucrat la sală, picioare lungi, abdomen tonifiat și un zâmbet perfect.

Unde mai pui că șatena este și inteligentă. A absolvit un colegiu bun din Alba Iulia, orașul său natal, iar acum este studentă la SNSPA. Ei bine, cu așa arsenal de calități, nici nu este de mirare că i-a căzut în mreje și Cezar Ouatu care pare extrem de îndrăgostit de tânără domniță. Și nu exagerăm deloc!

Asta pentru că Cezar îi dă like-uri la fiecare poză și comentarii pe care nu le dă oricărei femei. La una dintre pozele cu ea, contratenorul i-a scris: „te iubesc” în italiană. Uuu! Asta DA declarație!

Nici Raluca nu este zgârcită cu aprecierile în ceea ce îl privește pe Cezar. Șatena complimentează prin comentarii pe internet, trimite inimioare, iar răspunsul ei nu se lasă așteptat. Ce să mai! Este clar că soarele a răsărit pe strada lui Cezar, după despărțirea dureroasă de Andreea Vilău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest