Cezar Ouatu, totul despre căsătoria cu Andreea Vilău! „Amândoi luăm deciziile” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău vor să facă pasul cel mare! După ce şi-au dat seama că vor să petreacă tot restul vieţii împreună, cei doi se gândesc să facă şi nunta, care din spusele celor doi, va avea loc în 2020.

Cezar Ouatu a fost prezent în cadrul emsiunii matinale de la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre chimia şi conexiunea pe care o are cu frumoasa lui logodnică, Andreea Vilău şi a oferit detalii din intimitatea relaţiei sale. Se pare că artistul este o persoană perfecţionistă, iar frumoasa blondină în completează perfect, pe aceasta caracterizând-o spiritul boem şi artistic.

"Mai mult ca sigur (n.r. în 2019). Vom fi noi doi şi atât (râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă", a spus Cezar Ouatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest