Chef Florin Dumitrescu, sfâşiat de durere după moartea lui Ramon Chicireanu! „Prietenul nostru nu mai este”

 

Ramon Chicireanu a pierdut lupta împotriva cancerului! Fostul concurent al unei celebre emisiuni culinare a murit în cursul zilei de luni, iar veste tragică le-a rupt inimile celor care i-au fost apropiaţi. Printre aceştia se numără şi Chef Florin Dumitrescu, care a postat un mesaj extrem de trist pe pagina sa de socializare.

Despre boala nemiloasă a lui Ramon Chicireanu s-a aflat după ce Florin Dumitrescu a încurajat oamenii să doneze în campania de strângere de donaţii pentru tratamentul lui Ramon. După ce acesta a pierdut lupta cu moartea, celebrul bucătar i-a încurajat în continuare pe ceilalţi, să doneze, pentru costurile care implică înmormântarea.

„Tineți aproape de cei dragi și dacă vreți să continuați să donați familiei, vă rog să o faceți!”, a mai scris Florin Dumitrescu.  

Printre cei îndureraţi se află şi Chef Scărlătescu, ce odată cu aflarea veştii că fostul concurent s-a stins, Scărlătescu a scris un mesaj simplu, dar plin de durere, pe contul său de socializare, în amintirea acestuia.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace...”, a fost mesajul simplu, dar trist, postat de Chef Scărlătescu, în această dimineață.

A fost un luptător

În urmă cu doi ani, Ramon Chicireanu a reuşit să învingă cancerul, după ce a făcut un tratament în Germania. La scurt timp după, boala a recidivat şi l-a înfrânt pe cel care a reuşit să le intre la inimă miilor de telespectatori prin energia pozitivă de-a dreptul molipsitoare, de care a dat dovată, în timpul concurării la celebra emisiune culinară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest