Chef Joseph Hadad, primele declaraţii după ce ar fi suferit un infarct! „La cel mai mic semn dat de corp, mergeţi la medic”/ VIDEO

 

În cursul zilei de miercuri, 12 februarie, celebrul chef Joseph Hadad a fost transportat de urgenţă la un spital din Capitală, după ce s-a vehiculat că ar fi suferit un infarct.

După tot episodul, bucătarul a postat un mesaj pe facebook în care a dezvăluit că se află în afara oricărui pericol. Mai mult de atât, Chef Joseph Hadad a infirmat informaţiile conform cărora ar fi suferit un infarct şi le-a dezvăluit urmăritorilor săi că s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, care nu au fost atât de grave.

Celebrul bucătar și-a îndemnat admiratorii să aibă grijă de sănătatea lor, iar dacă simt şi cea mai mică stare de rău, să meargă la doctor pentru a fi siguri că nu este nimic grav.

"Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control.

Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a supra solicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic", a scris Chef Joseph Hadad pe Facebook.

Joseph Hadad este unul din bucătarii preferaţi de români, după ce şi-a facut debutul în televiziune, ca jurat al emisiunii „Top Chef” de la Antena 1. Bucătarul este renumit pentru cele 2000 de reţele pe care le-a creat, cât şi pentru show-urile culinare de excepţie cu care i-a încântat pe marii lumii, precum: Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson, Robert de Niro, Bill Clinton, Francois Mitterrand, Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest