Chef şi voie bună! Jean de la Craiova face nuntă! „O să fie fără dar”

 

Jean de la Craiova face nunta de argint! Simpaticul cântăreţ şi soţia sa vor împlini, în curând, 25 de ani de la nuntă şi îşi vor reînnoi jurămintele de dragoste.

Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Jean de la Craiova a oferit detalii despre marele eveniment care va avea loc în viaţa lui şi pe care îl aşteaptă cu nerăbdare. Artistul s-a declarat întotdeauna un bărbat „de casă”, care îşi pune familia pe primul plan. Aşa că nu este de mirare, cât de frumos vorbeşte de partenera lui de viaţă.

"Vreau să fac nunta de argint, fără dar. Mai este puţin să facem 25 de ani de la nuntă. Turneele care ţin peste 30 de zile sunt mai grele, că sunt departe de familie. Două luni jumătate am stat cel mai mult departe de familie. Dacă nu eşti gelos nu iubeşti. Nu prea mi-a dat motive să fiu gelos, dar am şi eu nervii mei", a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate