Cine era bărbatul căruia Cristina Ţopescu îi trimitea mesaje disperate: „Mă simt vinovat”/ VIDEO

 

Chiar dacă era una dintre cele mai cunscute prezenţe jurnalistice din România, Cristina Ţopescu nu a avut pe nimeni alături, în ultima vreme. Cu toate acestea, exista un bărbat cu care îşi trimitea deseori mesaje şi care a intrat, în direct, la Star Magazine, unde a vorbit de relaţia dintre el şi regretata prezentatoare tv.

Marius Chircă a fost, pe Cristina Ţopescu, atât confident, cât şi aliat în ocrotirea animăluţelor pe care le iubeau atât de mult. În cadrul jurnalului de la Antena Stars, fondatorul Asociaţiei pentru protecţia animalelor a vorbit, prin intermediul unei conferinţe telefonice, despre cum se comporta Cristina Ţopescu în ultimele zile de viaţă, cât şi despre perioada în care a refuzat să îi mai răspundă la mesaje.

„Mă simt vinovat pentru un lucru. Din cauza domnului Istrate am avut nişte probleme. Există nişte mesaje între mine şi Cristuina, când îmi reproşa că nu i-am mai răspuns la telefon. În perioada aia, am primit multe mesaje de la Cristina, în care îmi solicita să îi răspund şi îi spuneam Elenei: „Uite, cât de disperată este. Nu mă pot ocupa de problemele mele şi vrea de ale ei” a spus Marius Chircă.

Mai mult de atât, prietenul Cristinei Ţopescu a dezvăluit că planul regretatei jurnaliste era să se mute departe de Bucureşti, alături de căţeii pe care îi iubea ca ochii din cap. Mai mult decât atât, se pare că omul de televiziune găsise şi un teren unde să îşi trăiască restul vieţii.

„Nu era în depresie, era un om neputincios, care şi-a epuizat toate fondurile. Nu i-am perceput niciun ban pentru nimic, iar în ultimele discuţii pe care le-am avut, mi-a spus că îsi doreşte să încheie cariera de televiziune şi mă ruga frumos să îi găsesc un teren, acolo unde am cai, să îşi ia toţi câinii şi să se mute departe de zona Bucureştiului.

Cred că voia linişte şi să se retragă cu animalele. Discuţia s-a purtat în octombrie, când am avut şi apeluri video. Iar ultimul mesaj pe care îl am mă roagă atunci când plec cu Elena, cu soţia mea să meargă şi ea în Curtea de Argeş, ca să facă o schimbare în viitorul apropiat.” a completat Marius Chircă, în cadrul jurnalului de la Antena Stars,


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest