Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2017. Chiar dacă au trei ani de relație, cei doi au stat departe de lumina reflectoarelor și au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața amoroasă. Așa că nu este de mirare că singurul lucru cunoscut despre iubitul „Zânei” este legat de viața profesională, mai precis funcția acestuia de consul în Libia.

Deși între cei doi există o diferență de 10 ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Chiar dacă nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, „Zâna” și-a găsit sufletul pereche și în puținele dăți în care vorbește despre el, are numai cuvinte de laudă.

Adrian Brâncoveanu este angajat în Ministerul Afacerilor de Externe și nu o duce deloc rău, financiar! Iubitul Andreei Marin este consul la Ambasada României la Tripoli, iar în urma declarației de avere pe care a depus-o în 2018, reiese faptul că are un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună, după ce a obținut o mărire semnificativă față de anul anterior.

Cine este Adrian Brâncoveanu pentru Andreea Marin

Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul care a făcut-o să uite decepția pe care a suferit-o după divorțul de Tuncay Ozturk. Mai mult decât atât, Zâna Surprizelor a oferit un interviu, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro, în care a mărturisit că bărbatul de lângă ea este plin de calități și că în ciuda funcției pe care o are, dragostea lor nu poate fi răpusă de nimic.

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest