Cine îi vrea răul lui Carmen Grebenișan. A devenit ținta hackerilor, după ce a anunțat că este într-o relație nouă!

 

Carmen Grebenișan trece prin momente grele! La puțin timp după ce a anunțat că este îndrăgostită, din nou, cineva a încercat în repetate rânduri să îi spargă contul de instagram, motiv pentru care toate rezultatele pe care le-a obținut în ani de zile, au fost periclitate.

Carmen Grebnișan tună și fulgeră! Celebra bloggeriță a postat un filmuleț în care a povestit prin ce calvar trece de câteva zile. Blondina este urmărită de 435 de mii de oameni, în mediul online, număr la care a ajuns prin foarte multă muncă și dedicare.

Coincindență sau nu, imediat după ce a dezvăluit, în direct, pentru “Neaă cu Răzvan și Dani” că este într-o relație cu un tânăr student, mai mic decât el, contul de instagram al blondinei a început să fie atacat. Carmen Grebenișan le-a povestit admiratorilor săi de pe social media, că a primit, în repetate rânduri, o mulțime de mail-uri care o avertizau că cineva încearcă să îi afle parola de instagram, pentru a-i sparge contul.

Enervată din cale-afară, blondina i-a sfătuit pe cei care încearcă să îi dea peste cap, munca de ani de zile, să înceteze, că altfel toate lucrurile rele li se vor întoarce.  

„Încontinuu să încerce să îmi schimbe parola la instagram. Am avut zeci de notificări ieri și azi-noapte. Nu am cum să mă enervez, la cât timp mi-am dedicat ca să cresc. Munciți pentru ceva, nu mai încercați să furați de la altul. Am și primit un mesaj ciudat că am fost logat de pe un alt device, ceea ce nu am făcut” a spus Carmen Grebenișan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest