Cine l-a dat pe George Burcea pe mâna poliţiei, după ce a consumat substanţe ilegale: „Eram de faţă când s-a întâmplat”

 
+2 click pentru
galerie

George Burcea a dat cărţile pe faţă! Imediat după prima apariţie televizată a Andreei Bălan în care a vorbit cu lux de amănunte despre divorţul care a şocat întreaga lume mondenă, George Burcea a postat un mesaj pe internet unde a dezvăluit lucruri incredibile! Printre amănuntele uluitoare, actorul a spus şi cine anume l-a dat pe mâna poliţiei, după ce a consumat droguri.

S-a vehiculat că George Burcea a fost prins drogat la volanul autoturismului său, după ce poliţia a stat pe urmele lui o bună perioadă de timp, dar iată că adevărul este cu totul şi cu totul altul. Actorul a dezvăluit că cea care „l-a turnat” a fost nimeni alta decât Andreea Bălan!

„Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”...asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.” este o parte din mesajul scris de George Burcea pe Facebook.

Răspunsul lui a venit la scurt timp după ce un internaut i-a scris, în urmă cu câteva zile, că Brancu şi Capatos au fost cei care „l-au turnat la miliţie”. Imediat actorul a reacţionat şi a dezvăluit că nu cei doi au fost cei care l-au denunţat, ci o altă persoană de care va spune puţin mai târziu. Zis şi făcut!

”M-am uitat acum la dosarele vip de pe Antena Stars, cu Brancu și Capatos. Ăștia de-au turnat la miliție. George, suntem alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană. Te iubim!”, a fost comentariul lăsat de o fană. "M-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva... o să vă spun cândva", a fost răspunsul fostului soţ al Andreei Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest