„Ciocârlia” muzicii româneşti, momente emoţionante! Imagini rare cu familia Mariei Ciobanu din America

 

Imagini rare cu Maria Ciobanu şi familia ei, în America! "Ciocârlia muzicii româneşti" a trăit momente emoţionante! Una dintre nepoatele ei a făcut-o cea mai fericită bunică! În timp ce românii o aşteaptă să vină în România, artista se bucură de viaţa ei peste Ocean!

Maria Ciobanu este o bunică mândră. Nu a putut lipsi de la absolvirea nepoatei sale, care a terminat cursurile universitare din California. Cu zâmbetul pe buze şi cu emoţii în privire, artista radiază de fericire alături de nepoata sa îmbrăcată în roaba de absolvire.

Maria Ciobanu a fost o apariţie la absolvirea nepoatei, ca de fiecare dată. Artista a fost îmbrăcată elegant, într-o bluză roşie şi cu părul coafat. Cea mai emoţionantă imagine, este cea în care nepoata îşi sărută bunica pe frunte.

Maria Ciobanu se bucură în totalitate de timpul petrecut în America. La 81 de ani, îndrăgita artistă este o mamă şi o bunică împlinită. În timp ce ea se bucură de viaţa peste Ocean, publicul român o aşteaptă pe „ciocârlie” acasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate