Ciprian Marica este un norocos! Iubita lui, ajutor de nădejde în plină pandemie de coronavirus! Ce măsuri de urgenţă au luat/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Se iubesc de mulţi ani şi împreună formează o familie frumoasă. Ioana Marcu se pare că a reuşit ceea ce multe domnişoare au încercat. Să îl cucerească pe Ciprian Marica şi să îl facă bărbat de casă. Şi nici ea nu se lasă mai prejos în ceea ce priveşte grija pentru familia sa. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.  

Pentru ea ar face multe Cirpian Marica, dar şi ea îl răsplăteşte la rândul ei! Cum? Ei bine, trebuie să vă spunem că paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele ei şi au văzut ce femeie de casă este blondina. În plină pandemie de coronavirus, Ioana Marcu nu a stat în casă, ci a iesit la cumpărături pentru a se asigura că familiei sale nu îi lipseşte nimic pe timp de carantină. Iubita lui Cirprian Marica a fost foarte atentă la ce a cumpărat, iar de pe lista sa nu a lipsit nici hârtia igienică.

Ajunsă la autoturismul său, Ioana Marcu a ajuns la autoturismul său şi s-a chinuit să facă loc plaselor plie cu produse.  Si trebuie să va menţionăm că deşi a achiziţionat multe produse pentru ea şi pentru familia ei , Ioana Marcu nu a întrecut deloc limita! Aşa da! Apoi blondina a urcat la volanul bolidului său şi a demarat în grabă spre casă.

Ioana şi Ciprian Marica formează un cuplu bine sudat, iar unul dintre secretele sale constă în faptul că îşi satisfac dorintele fără să se uite la bani. De curând, fostul fotbalist şi-a achiziţionat un bolid de jumătate de milion de euro. Invitat în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”, Marica a vorbit cu lux de amănunte despre pasiunea pe care o are pentru autoturisme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest