Ciprian Marica, un norocos din cale-afară! Iubita lui face orice pentru binele familiei! Cum a fost surprinsă blondina/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Iubita lui Ciprian Marica face furori pe oriunde trece. Fie că merge la un eveniment monden sau doar la cumpărături, Ioana reușește să atragă atenția cu trupul său fără cusur. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe blondină, în urmă cu puțin timp, în parcarea unui supermarket din Capitală. După ce a parcat mașina, tânăra s-a echipat corespunzător cu masca de protecție și a intrat în magazin. De cum a intrat, iubita lui Ciprian Marica a reușit să atragă toate privirile.

Îmbrăcată lejer, sport, nemachiată și cu părul prins într-o coadă, Ioana nu a zăbovit deloc prin magazin și a mers direct la raionul cu jucarii pentru copii. După ce și-a terminat cumpărăturile, blondina a mers direct către casa de marcat pentru a achita ce a achiziționat, iar după aceea direct către bolidul său de lux pentru a ajunge acasă. Acolo unde o așteptau, cel mai probabil, Ciprian Marica și copiii, potrivit Spynews.ro

Și, deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi și au împreună doi băieței minunați, Ioana și Ciprian Marica nu s-au căsătorit. Cei doi au declarat, în urmă cu ceva timp, că se înțeleg de minune așa cum sunt și vor să fie cât mai discreți cu viața personală.

Bine, era de așteptat, mai ales la cum îl știm pe Ciprian, căruia nu îi place să iasă deloc în evidență. Nici măcar atunci când vine vorba de bolidul său de lux. Invitat în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”, unde și-a prezentat bijuteria pe patru roți, fostul fotbalist a mărturisit că simte un disconfort enorm atunci când lumea se holbează atât la el, cât și la autoturismul pe care îl deține.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest