Claudia Pătrăşcanu, confruntare cu Gabi Badălău! Cine spune adevărul? „Trimite mesaje de ameninţare şi intimidare”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Apar din ce în ce mai multe informaţii despre divorţul dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău! După ce a fost întrebată, în repetate rânduri, de ce îşi doreşte ca divorţul să aibă loc prin instanţă, cântăreaţa a făcut o serie de dezvăluiri şocante în care a spus că este ameninţată!

Claudia Pătrăşcanu a dat cărţile pe faţă şi a mărturisit prin intermediul unei postări pe reţelele sociale, ca ea nu a căutat niciodată să fie în conflict cu Gabi Badălău, mai ales că asta înseamnă şi implicarea directă a copiilor pe care îi au împreună. Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că cel care şi-a dorit ca divorţul său să aibă lor prin instanţă a fost chiar fostul soţ.

"Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei ?! Și de ce vreau instanța?! Oameni buni ... eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibe loc prin instanța!", a dezvăluit şatena.

Dar dezvăluirea şocantă, abia acum urmează! Claudia Pătrăşcanu a spus că, de fiecare dată, când Gabi Badălău merge în cluburi şi vacanţe cu diverse domnişoare, îi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare, în care îi precizează că orice ar face, instanţa îl va favoriza pe el.

"De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne”, îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare... că instanța va decide în favoarea lui ... mă întreb și eu , cum probabil că va întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum ...Cum știe el deja ce va decide instanța?", a scris Claudia Pătrăşcanu pe reţelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest