Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri exclusive din viața de mamă! Ce meserii vor să urmeze fiii ei/ VIDEO

 

Invitată în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a vorbit mai deschis ca niciodată despre ce anume presupune rolul ei de mamă singură, dar și de pasiunile pe care cei doi micuți le au.

Viața Claudiei Pătrășcanu a fost una extrem de tumultuoasă în ultimii ani, din cauza conflictului de proporții care a existat între ea și Gabi Bădălău. După seaparare, cei doi micuți au rămas în grija ei, lucru care nu i-a convenit deloc afaceristului, motiv pentru care nici după doi ani de la despărțire nu au ajuns la un consens în ceea ce privește custoria băieților lor.

Claudia Pătrășcanu a declarat la Antena Stars ca este dispusă să facă absolut orice pentru copiii ei, cât despre pasiunile pe care cei mici le au, artista a mărturisit că îi va susține până în pânzele albe în tot ceea ce își doresc să facă.

Potrivit spuselor ei, mezinul familiei, Nikolas, își dorește să intre în industria muzicală, exacr ca mama lui, iar cel mare, vrea să devină polițist. Artista a mai spus că vrea să îl îndrume pe cel mic să facă un instrument și să îl trimită la o școală de canto.

”Nicolas trebuie să ajungă să vorbească mai întâi corect, pentru că are patru ani și încă mai stâlcește, așa, cuvintele, dar cred că îi și place să le stâlcească. Cântă, fredonează și cântă mai mult în engleză și cântă și piesele mele, dar mai mult pe cele actuale, nici măcar eu nu le cunosc”, a povestit Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest