Claudia Pătrășcanu, “luată în vizor” de un bărbat misterios! Cum sună mesajul admiratorului artistei/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Deși de-a lungul timpului a fost protagonista unor momente de-a dreptul controversate, din cauza divorțului de Gabi Bădălău, care nici până acum nu a ajuns la un final, tot există mulți bărbați care ar da orice să o aibă ca parteneră de viață pe Claudia Pătrășcanu. Iar drept dovadă stă ultimul mesaj pe care un admirator misterios i l-a dedicat artistei!

În timp ce Gabi Bădălău a fost pe primele pagini ale tabloidelor din cauza relațiilor tumultoase pe care le-a tot avut de-a lungul celor doi ani de când s-a despărțit de mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu a stat departe de astfel de controverse, însă acum iată că mesajul primit din partea unui admirator secret a făcut-o și pe ea să intre în atenția publică.

În urmă cu doar câteva ore, Claudia Pătrășcanu a publicat pe contul ei de socializare o postare “bombă” a unui bărbat care i-a adresat o serie de cuvinte flatante. Reprezentantul sexului puternic i-a transmis încă soției lui Gabi Bădălău că este o femeie extrem de sexy si frumoasă.

“Ești cea mai frumoasă, mai sexy și mai feminină tipă pe care am văzut-o. Mi s-a confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că femeile adevărate, capabile, mișto si cu simțul umorului sunt mega sociabile.”, a fost mesajul admiratorului Claudiei Pătrășcanu.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest