Claudia Pătraşcanu, mămică pentru a treia oară? Dezvăluiri din culisele mariajului: „Dacă eu zic că nu vreau, el vrea!” VIDEO EXCLUSIV

 
+2 click pentru
galerie

Este artistă, soţie, mamă şi pe toate le face perfect. În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Pătrașcanu a dezvăluit ce ascunde în spatele vieții de mămică și de soție ideală. Totodată, artista a oferit detalii şi despre relaţia cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu a spus adevărul despre o a treia sarcină. Artista nu îşi mai doreşte copii, dar soţul ei, Gabi Bădălău este un fel de „Gică contra”. Deşi nu au ajuns încă la un consens în ceea ce priveşte un al treilea copil, frumoasa şatenă a mărturisit ca sunt extrem de fericiţi împreună, dar că nu prea mai au timp pentru momentele de cuplu.  

„Eu cel puţin nu mă mai gândesc, lăsăm lucrurile să vină de la sine, şi ce o vrea Dumnezeu. Dacă eu spun că nu vreau sau că nu îmi mai doresc, el spune că vrea şi probabil la un moment-dat, nu o să îşi mai dorească dacă tot spun că nu vreau, o să înceteze.” a mărturisit Claudia Pătrăşcanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest