Claudia Pătrăşcanu, prima reacție la adresa lui Gabi Bădălău, după ce s-a aflat că umbă fosta soţia a lui Gabi Enache! VIDEO

 

O veste bombă a lovit întreg showbiz-ul autohton! După ce Spynews.ro a dat, în exclusivitate, faptul că Gabi Badălău umblă cu fosta nevastă a fotbalistului Gabi Enache, Claudia Pătrăşcanu a avut o primă reacţie la dezvăluirea şocantă!

Prin intermediul unei intervenţii telefonice, în direct, pentru emisiunea matinală de la Antena Stars, prezentată de Flick şi Popescu, Claudia Pătrăşcanu a vorbit deschis despre posibila relaţie pe care o are soţul ei.

Fără să se arate prea afectată de informaţiile apărute în presă despre cel cu care se află în pragul divorţului, Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că are destul de multe probe, legate de infidelitatea lu Gabi Bădălău, pe care le-a pus la dosarul pentru divorţ. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că episodul în care soţul ei a apărut în compania altei femei nu este, nicidecum, singular, scene de genul având loc chiar şi înainte să decidă să se despartă.

"Nu mai există cale de împăcare. Nu mă surprind aparţiile lui. Am destul de multe probe şi nu aş vrea să le divulg, le-am pus deja la dosar pentru divorţ. Nu este doar o singură apariţie cu o singură femeie. Şi înainte şi după, soţul meu nu se afişează doar cu o singură femeie, există mai multe femei. Nu mă surprinde nimic. ( n.r. această femeie). Aş vrea să nu intru foarte tare în detalii, repet, există aceste probe la dosarul de divorţ.

El nu recunoaşte nici că am fost daţi afară din casă, el nu vrea să-şi asume nimic. Ideea este că noi avem doi copii împreună şi este foarte ruşinos pentru ei şi nici nu vrea să mă gândesc ce le voi explica copiilor noştri. El a fost liber şi în timpul căsniciei", a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest