Claudia Pătrăşcanu, prima victorie în lupta cu Gabi Bădălău! Care a fost decizia magistraţilor VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Iată că soarele a răsărit şi pe strada Claudiei Pătrăşcanu! După perioada dificilă prin care a trecut din cauza divorţului de Gabi Bădălău, artista a primit o veste extrem de bună din partea magistraţilor de la Judecătoria Bolintin Vale.

Claudia Pătrăşcanu a fost cea care i-a deschis proces de divorţ lui Gabi Bădălău, după ani buni în care au stat împreună. Cei doi au împreună doi băieţi, iar pentru că nu putea concepe să fie despărţită de aceştia, artista a recurs la lupta în instanţă pentru custodia acestora, dar şi pentru împărţirea bunurilor comune.

Din fericire pentru artistă, magistraţii judecatoriei Bolintin Vale au dat o decizie provizorie, în dosarul care priveşte custodia celor doi copii. Se pare că Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) vor sta în Constanţa cu mama lor, iar tatăl lor va urma să petreacă două weekend-uri pe lună alături de acesta. Cu toate acestea, Claudia Pătrăşcanu nu s-a arătat mulţumită de decizia luată de judecători.

”Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa. (...)”Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.” se arată pe portalul judecătoriei. 

Care a fost motivul divorţului

Claudia Pătrăşcanu a fost cea care a decis să facă pasul decisiv, în separarea de Gabi Pătrăşcanu. Câteva dintre motivele sale au fost violenţa şi infidelitatea soţului, iar timp de un an a fost victima acestuia, motiv pentru care nu a mai existat cale de întoarcere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest